Preparació al part

Les sessions de part i moviment estan dirigides a totes aquelles dones que desitgen un part respectat i conscient.

La pelvis durant el procés de part es transforma i s’articula de manera diferent segons els estadis del procés de part fins l’expulsiu.

Les sessions són totalment pràctiques. Treballarem sempre des del moviment, aquirint el coneixement i la consciència corporal i anatòmica que ens facilitarà el procés de part. (Basat en la formació professional Parto y movimiento®)

Parir és connectar-se amb una mateixa, amb l’instint i la força interior. El cos ja sap parir, però és cert que si aprenem a escoltar-nos i ens coneixem podem acompanyar l’arribada del nadó amb més tranquilitat i consciència.

Els objectius d’aquest curs són:

  • Donar-se l’oportunitat de tenir un part conscient.
  • Fer un treball de consciència de la zona pèlvica, perinneal i també corporal.
  • Augmentar la confiança en el procés natural de parir.
  • Descobrir com és la mobilitat de la pelvis i aprendre els moviments que faciliten que el nadó s’obri pas pel canal de part fins l’expulsiu.
  • Aprendre la importància de la respiració com un gran aliat per al part.
  • Aprendre a obrir el cos per donar espai al nadó, a tenir més control corporal i escoltar-lo.
  • Aprendre les eines i estratègies per acompanyar les contraccions, connectar amb el nadó i acompanyar-lo a néixer.
  • Experimentar una gran varietat de posicions i moviments que faciliten a la pelvis adaptar-se al nadó durant la dilatació i l’expulsiu.
  • Treballar amb la parella o qui ens acompanyi durant el procés de part. La persona que ens acompanya pot ser un gran aliat i tenint uns coneixements corporals i anatòmics bàsics podem fer un gran tàndem i viure el procés amb serenitat, confiança i empoderament.

 

 

Sessions de preparació al part a Girona, Vic i Olot. 

Preparació al part Vic.

Preparació al part Girona.

2 pensaments sobre “Preparació al part”

  1. Sentir-te acompanyada per la Lu durant l’embaràs m’ha permès tenir una gran consciència sobre el meu cos, entendre’l i escoltar-lo. Tot aquest treball s’ha traduït en un part preciós, natural, respectat, lliure i molt acompanyat que es basava en sentir i fer el que em demanava el cos.
    La Lu ens ha facilitat les eines per conèixe’l, treballar la respiració (per mi va ser bàsic en tot el treball de part i en el moment de l’expulsiu), per deixar-te guiar, per fluir… i ho ha fet des del coneixement, però sobretot de les parts més elementals de totes, l’emoció i l’apoderament.
    El que tinc molt clar és que sense aquest procés i sense ella no podria parlar d’un part bonic i desitjat.

    M'agrada

    1. Gràcies a tu preciosa…per la confiança i per estar oberta a sentir. Ets una dona forta, valenta i ha estat un plaer enorme poder aportar el petit gra de sorra a l’arribada cálida de l’Elna!

      M'agrada

Deixa un comentari